به گزارش بورس نیوز، بیشترین ترابرد پذیری اپراتورها تا پایان بهمن ماه ۹۸، مربوط به اپراتور ایرانسل به عنوان فرستند و همراه اول به عنوان پذیرا با ۶۰۵۵ در خواست بوده است.
رتبه دوم ترابردپذیری نیز از اپراتور همراه اول به ایرانسل با ۴۰۹۸ درخواست ثبت شده است و رتبه سوم نیز با ۴۸۱ درخواست از اپراتور رایتل به همراه اول بوده است.
این را هم بخوان: اقبال دوبرابری همراه اول در اجرای طرح ملی ترابردپذیری
این را هم بخوان: جدیدترین آمار ترابردپذیری موبایل اعلام شد
در اجرای طرح ترابردپذیری شمارهها (MNP) مشترک میتوانند با حفظ شماره خود، از یک اپراتور به اپراتور دیگری کوچ کرده و از خدمات اپراتور مقصد استفاده کنند. این طرح از سال ۱۳۹۵ اجرایی شد و البته برخی شرایط خاص خود را دارد و ممکن است برخی از درخواستهای ترابرد از سوی مشترکان با موافقت مواجه نشود.
احراز نشدن هویت مانند تطابق نداشتن مشخصات اعلامشده با مشخصات دارنده شماره، رعایت نکردن ترابرد نظیربهنظیر مانند درخواست ترابرد سیمکارت دایمی به اعتباری و برعکس، فعال نبودن سیمکارت، فعالبودن کمتر از سه ماه سیمکارت شماره مورد درخواست برای ترابرد و پرداخت نکردن به موقع صورتحساب اولیه صادرشده از اپراتور فرستنده توسط مشترک در سیمکارتهای دائمی از دلایل رد درخواست ترابرد عنوان شده است.
پیش از اجرای طرح ترابردپذیری لازم است مشترک حداقل سه ماه در اپراتور ارائهدهنده خدمات اولیه فعالیت داشته باشد. از سوی دیگر امکان تغییر اپراتورها تنها دو بار در سال میسر است و پس از این تغییرات هزینه تمامی سرویسها، تماس و پیامک مطابق با اپراتوری که به آن ترابرد شده محاسبه خواهد شد.
همچنین برای اجرای این طرح لازم است که در گام اول مشترک از طریق مراجعه به سایت یا مراجعه حضوری به دفاتر خدماتی اپراتوری که قصد دارد به آن مهاجرت کند، فرم درخواست را تکمیل و به عبارتی برای اجرای این طرح ثبت نام کند. پس از آن در صورتی که فرد از شرایط لازم برخوردار باشد از طریق یک پیامک تأیید ثبت نام او به اطلاعش خواهد رسید.
از ابتدای راهاندازی این طرح در سال ۹۵، ۹۳ هزار و ۶۹ مورد ترابرد، در سال ۹۶، ۵۰۱ هزار و ۵۵۱ ترابرد، در سال ۹۷، ۴۹۹ هزار و ۶۹۵ ترابرد صورت گرفته است. طبق آخرین آمار، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترابردهای صورتگرفته در بهمنماه سال ۹۸ را منتشر کرده که این آمار در جدول زیر آمده است.